Ingrediënten voor 4 personen
- 1 rijpe avocado
- platte peterselie
- munt
- koriander
- 1 groene chilipeper , fijngehakt
- 2 teentjes knoflook , fijngehakt
- sap van 2 limoen
- 1/4 kopje olijfolie
- 1 tl zout
- 50 g gepelde pistachenoten
- zwarte peper
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Saus
- Allergie: Glutenvrij, Sojavrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept van Barbara Geeroms voor het EVA-magazine.
wrapper
Mix alle ingrediënten, behalve de pistachenoten, tot een grove massa. Mix er dan kort de pistachenoten
onder zodat je een chunky saus bekomt. Kruid af met peper en zout.
Lekker op een gebakken pizzabodem met gegrilde asperges of andere gegrilde/gebakken lentegroentjes
(zoals broccoli, radijs en peultjes), bij brood of onder pasta.