Ingrediënten voor 4 personen
- 250 g tofu
- 3.5 el olijfolie
- 3.5 el sojasaus
- 1 tl groentebouillon (poeder)
- 5 el water
- 15 g pijnboompitten
- 125 g preien (gewassen en fijngehakt, brunoise)
- 125 g wortelen (geschild en fijngehakt, brunoise)
Extra info
- Type: Broodbeleg
- Allergie: Glutenvrij en Suikervrij
- Auteur: Diana Romero
wrapper
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe de tofu, olijfolie, sojasaus, groentebouillon, water en pijnboompitten in een blender en mix alles tot een gladde massa.
Doe dit mengsel in een kom, voeg prei en wortel toe en meng goed.
Doe de paté in een ingevette ovenschaal en zet hem in de oven tot de bovenkant goudbruin kleurt (35 à 45 minuten).
Laat afkoelen.
Serveer op toastjes of als broodbeleg.