Hartige seizoenstaart

Ingrediënten voor 4 personen

Extra info

wrapper

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C.

Kook de aardappelen gaar. Stoom de broccoli 5 minuten en zet opzij.

Stoof de ui en de wortel in de olie. Voeg de champignons toe en laat nog enkele minuten verder bakken. Voeg de tomatenstukjes toe en laat nog even tot het kookpunt komen. Kruid met peper en zout en de Mediterraanse kruiden.

Doe de gegaarde aardappelblokjes in een ovenschaal en schep er de groenten met tomaat overheen. Verdeel als laatste de broccoli over de schotel.

Mix de tofu samen met het water, de maïzena, groentebouillon en basilicum tot een gladde massa.

Giet dit over de groenten en strooi de polenta eroverheen.

Bak gedurende 15 à 20 minuten in de oven. De groentetaart is klaar als het tofumengsel in het midden gestold is. Je kunt dit testen door er met een vork in te prikken.

Deze groentetaart is perfect om restjes groenten en aardappel in te verwerken. Kies voor seizoensgroenten en kruiden naar keuze.

Verticale tabs