Hongaarse goulash met seitan

Ingrediënten voor 4 personen

Extra info

wrapper

Bereiding

  1. Pel en snipper de uien en de knoflook. Reinig de champignons. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika’s in stukjes en de champignons en olijven in schijfjes.
  2. Stoof de uien glazig in wat olie. Voeg de knoflook, de paprika’s en de champignons toe en laat ze even meestoven.
  3. Blus met rode wijn en voeg dan de tomatenstukjes toe. Kruid met paprikapoeder, komijnzaad, oregano, peper en zout.
  4. Snijd de seitan in stukken en bak ze in de pan aan alle kanten goudbruin.
  5. Voeg de seitan en de olijven toe aan het groentestoofpotje en laat alles pruttelen tot de paprika’s gaar zijn.

Je kunt de goulash lekker Hongaars serveren met noodles, maar je kunt ook kiezen voor pasta of rijst.

Verticale tabs