Incredible "green vegan" lasagne

Ingrediënten voor 4-6 personen

Extra info

wrapper

Versnipper de uit en fruit in olie. Doe het incredible gehakt erbij en laat bakken. Kruid met oregano, doe de tomatenblokjes erbij en laat 10 minuten sudderen. Kruid naar smaak af met zout en peper.

Los in een steelpan het aardappelzetmeel op in de melk en roer op een matig vuur totdat het een saus is.Kruid met zout, peper en nootmuskaat.

Snij de courgette in de lengte in reepjes en rooster ze in een grillpan. Roerbak de spinazie totdat hij geslonken is. Laat goed opdrogen en afkoelen. Druk het vocht er goed uit en kruid lichtjes met zout en peper. Verwarm de oven voor op 180°C.

Vul de lasagneschotel met een laag "gehaktsaus". Leg daarop een laag lasagnevellen. Doe daarop een laag bechamelsaus en een laag pesto. Leg de courgettereepjes erop en vervolgens nog een laag "gehaktsaus".

Doe een volgende laag lasagnevellen met bechamel en pesto op de saus. Bedek dit alles met spinazie en een laag saus. Bedek de saus met lasagnevellen, bechamel, pesto en geraspte kaas.

Bak de lasagne ongeveer 40 minuten in het midden van de oven totdat hij gaar en bruin gekleurd is. Versier met verse basilicum en pijnboompitten.

Verticale tabs