Ingrediënten voor 4 personen
- 150 g Okara van Céréal Bio
- 250 g zoete aardappelen
- 1 fijngehakte rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 tl kerriepoeder
- 1 tl komijnpoeder
- 1/2 tl piment d'Espelette
- 1 handvol verse koriander
- 1 el havermeel
- 2 el plantaardige olie
- peper
- zout
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Glutenvrij, Notenvrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept van Céréal Bio. Foto: Marie-Laure Tombini.
wrapper
Bereiding
Rasp de zoete aardappel. Hak de ui en teentjes knoflook. Versnipper de koriander.
Meng alle ingrediënten in een mengkom. Voeg 5 eetlepels water toe en meng opnieuw.
Maak burgers van telkens één eetlepel van het mengsel. Ga door tot alles is opgebruikt.
Bak de burgers goudbruin in een hete pan met olie gedurende 4 minuten aan elke kant. Dien op met
een salade naar keuze.