Ingrediënten voor 20 personen
- 3 kg filetstukjes ("Just like chicken" Greenway)
- 1,5 kg noedels (zonder ei)
- 750 g Pak Choy (Ardo)
- 750 g woudpaddenstoelen mix (Ardo)
- 500 g lookpasta
- 5 dl sake
- 5 dl Suzy Wan sojasaus (Pietercil Foodservice)
- 750 g rode ajuinen
- 750 g peultjes (Ardo)
- peper en zout
- specerijenmix voor Kip Japans Pure
- 1 l olijfolie
- rijstazijn
Extra info
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Notenvrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept van Hotelschool Ter Groene Poort. in samenwerking met Chefs Pro Veggie.
wrapper
Bereiding
Bak de vegan 'kip'stukjes aan met de Japanse kip specerijenmix.
Bak alle groenten, samen met de look, in een andere pan.
Meng alles samen en breng op smaak met saké en sojasaus.
Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking en giet af.
Frituur enkele noedels als garnituur.
Snijd een rode ui in halve maantjes en marineer met rijstazijn.
Schik alles op een mooi bord.