Kachumber-salade met paratha

Ingrediënten voor 2 personen

Extra info

wrapper

Bereiding

Doe het meel in een kom, voeg het zout en 2 eetlepels olie toe en kneed terwijl je beetje bij beetje wat water toevoegt alles tot een soepel deeg. Vorm er een bol van en laat 1 uur rusten.

Schil de wortels en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de komkommer in even grote blokjes. Snijd de halve peper fijn. Pel de ui en snijd hem fijn. Snijd de koriander fijn. Doe alles in een kom. Voeg het citroensap, de suiker en wat zout toe en meng goed. Zet koel weg.

Verdeel het deeg in 4 porties. Rol elke portie uit tot een cirkel. Vouw die in vieren tot een driehoek. Rol de driehoek opnieuw dun uit tot een cirkel. Verhit een droge koekenpan waar de deegcirkel in past en bak elke paratha 1 minuut aan elke kant. Bestrijk ze met olie en bak ze nogmaals 3 minuten aan elke kant. Serveer ze bij de salade.

Verticale tabs