Ingrediënten voor 2 personen
- 75 g Panko
- 1 el gochujangsaus
- 1 el gemengde en geroosterde sesamzaadjes ter garnering (optioneel)
- rijst om erbij te serveren
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Regio: Oosters
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hapje
- Allergie: Notenvrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept uit 'Vegan East. Plantaardige gerechten uit de oosterse keuken.' van Milou van der Will. Good Cook B.V.
wrapper
Bereiding
Verwarm de oven voor tot 180 °C.
Maak een beslagje van de bloem, de havermelk en het zout. Wentel de bloemkoolroosjes door het beslag en vervolgens door de panko. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak in 20 minuten lichtbruin en krokant.
Serveer als snack met de saus als dip, garneer met sesam-zaadjes. Of doe de roosjes bij de saus in de pan en serveer met rijst.