Ingrediënten voor 4 personen
- 60 g Okara
- 220 g kokos geraspt
- 150 g chocolade puur, culinaire
- 50 g amandelpoeder
- 8 cl ahornsiroop
- 3-4 el kokosolie vaste
- &-2 tl vanille vloeibaar
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Nagerecht
- Bron: Dit is een recept van Céréal Bio.
wrapper
Bereiding
Voor 12-15 kokosrotsjes
Voeg alle ingrediënten (behalve de chocolade) in de maatbeker van de blender toe en mix tot u een deegvormige massa krijgt.
Vorm kleine deegballetjes. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak ongeveer 12 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. De bovenkant van de rotsjes moet licht goudkleurig zijn. Laat afkoelen.
Laat de chocolade au bain-marie smelten.
Doop de onderkant van de rotjes in de chocolade om een stevige basis te vormen en leg ze vervolgens op bakpapier. Laat afkoelen alvorens ze te proeven.