Ingrediënten voor 4 personen
- 1 teentje knoflook
- 1/4 tl gemalen komijn
- 1/4 tl korianderpoeder
- 1/4 tl kurkuma
- 250 ml sojayoghurt natuur
- 1/2 citroenen
- 1/2 el gedroogde munt uit een theebuiltje bijvoorbeeld
- olijfolie
- peper en zout
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Saus
- Allergie: Glutenvrij, Notenvrij en Suikervrij
wrapper
Pel en snipper de knoflook en stoof die kort in de olie. Laat de komijn, de koriander
en de kurkuma even meestoven.
Pers de citroen uit en doe alle ingrediënten nu bij de yoghurt. Laat de saus even op smaak komen en kruid dan af.
Gebruik je volledige muntblaadjes? Neem dan een dubbele hoeveelheid en verkruimel die fijn in een vijzel of tussen je handen.