Kruidige fattoush met geroosterde tomaten en kikkererwten

Ingrediënten voor 2 personen

Extra info

wrapper

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bevochtig het naanbrood (zie verpakking).

Leg de tomaten, de kikkererwten en het naanbrood op een bakplaat met bakpapier. Sprenkel er olijfolie over en strooi er de za’atarkruiden overheen. Plaats in de voorverwarmde oven en rooster 10 à 15 minuten tot het naanbrood goudbruin is en de tomaten beginnen open te barsten. Draai het naanbrood halverwege eens om en haal het op tijd uit de oven zodat het niet te hard wordt.

Doe de komkommer en radijs, de rode ui en de platte peterselie en munt in een grote kom, samen met de spinazie.

Maak de dressing.

Voeg de geroosterde tomaten, kikkererwten en de dressing toe aan de kom rauwkost. Breek het brood in kleinere stukken en voeg toe aan de salade. Hussel alles voorzichtig door elkaar en serveer in twee borden.

Verticale tabs