Macaroni met bloemkool, broccoli en champignons (1,5 - 4 jaar) grootkeuken recept

Ingrediënten voor 10 peuters personen

Extra info

wrapper

Bereiding

Blancheer de broccoliroosjes in enkele minuten. Schep ze uit het water, en koel ze onmiddellijk in koud water.

Kook de bloemkoolroosjes in hetzelfde kookvocht in 10 min beetgaar. Giet de bloemkoolroosje af.

Mix ze in de foodprocessor met het sap van een halve citroen en de helft van de oregano. Kruid af met citroen peper en zout, eventueel ook met wat citroenzeste.

Kook ondertussen de macaroni.

Stoof de fijngehakte rode ui en knoflook aan in de margarine.

Voeg de champignons toe en bak op hoge temperatuur.

Kruid met peper, zout en de resterende oregano en voeg de broccoliroosjes toe.. Roer enkele minuten om en voeg de saus toe. Kruid af met citroenpeper, desgewenst nog wat zout en edelgistvlokken om de saus de gewenste diepgang te geven.

Verticale tabs