Ingrediënten voor 2 personen
- 2 el pindakaas
- 1 tl chilipoeder
- 1/4 tl kaneel
- 2 el kokosrasp
- 1/2 el rietsuiker
- 1 blik kikkererwten afgegoten
- verse peterselie om te garneren
- 1 tl komijnpoeder
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Regio: Oosters
- Moeilijkheidsgraad: Voor enthousiasten
- Type: Hoofdgerecht
- Bron: www.silkedesaever.be/julienne
wrapper
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.
Verhit de zonnebloemolie in een grote pan of wok.
Strooi de koriander, de komijn en de sesamzaadjes in de pan.
Voeg de look, de ui en de aubergine toe tot ze bruin beginnen te worden.
Giet de tomatenblokjes en de pindakaas in de pan.
Voeg ook de chili, de kaneel, de kokos en rietsuiker toe.
Laat ongeveer 10 minuten sudderen.
Voeg de kikkererwten toe en laat nog 5 minuten sudderen.
Garneer met wat verse peterselie.