Ingrediënten voor 6 personen
- 6 borrelglaasje
- 6 stokjes
- 50 ml witte rum
- 25 ml rietsuikerstroop
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Regio: Westers
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Nagerecht
- Allergie: Glutenvrij
- EVA Magazine Zomer 2012: Marie La Forêt
wrapper
Meng de rum, de vloeibare rietsuiker, het limoensap, het water, de limoenzeste en de muntblaadjes in een karaf en giet in de borrelglaasjes. Let erop dat de zeste en de munt goed verdeeld zijn.
Zet je stokjes erin en plaats minimum 3 tot 4 uur in de diepvriezer.
Houd de borrelglaasjes even onder lauw water om de mojito-ijsjes eruit te halen.
Maak zelf je rietsuikerstroop. Meng hiervoor 1 deel rietsuiker met 1 deel water en warm even op zodat de suiker makkelijk oplost.