Ingrediënten voor 4 personen
- 300 g havervlokken
- 100 g hazelnoten grof gehakt
- 1 el hazelnootpasta
- 2 el ahornsiroop
- 2 el kokosolie
- 1 el ongezoete cacao
- 1/2 tl vanille (Bourbon vanille)
- 1 snuifje zeezout
- 1 el raw cacao nibs
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Allergie: Glutenvrij en Sojavrij
- Bron: Dit is een recept van Sandra op haar blog Sanskeuken.
wrapper
Bereidingswijze
Warm de oven tot 180°.
Bekleed een bakplaat met (herbruikbaar) bakpapier.
Meng de haver met de hazelnoten, de cacao, de vanille, de ahornsiroop, de notenpasta, de kokosolie. en een snufje zout.
Meng alles goed door mekaar en spreid de massa uit over de bakplaat.
Bak 20 minuten op 180°
Roer halverwege de baktijd even om.
Neem de granola uit de oven, voeg de cacao nibs toe nu de granola nog warm is en roer nog eens goed om.
Laat alles afkoelen op de bakplaat.
Je kan de granola 2 à 3 weken bewaren in een afgesloten pot.