Ingrediënten voor 6 personen
- 400 g filetstukjes ("Just like chicken" Greenway)
- 1 el World grill Argentina fire , marinade
- 250 g uien in blokjes
- 1 el knoflookpasta
- 500 g paprikablokjes
- 500 g erwtjes
- 350 g rijst (of parelcouscous)
- 1 el paëllakruiden
- 1/4 el saffraan
- 1 el Fruit Pepper Lemon
- 1 el groentebouillon
- 300 g artisjokharten
- 300 g gefrituurde ui ringen (Ardo) of gepaneerde bloemkool of broccoliroosjes
- verse peterselie en citroen
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Glutenvrij, Notenvrij en Suikervrij
wrapper
Bereiding
Meng de filetstukjes met world grill Agentinia fire olie
Bak aan, en zet opzij.
Fruit de ui blokjes en knoflook in olijfolie. Roer er de paprikablokjes doorheen wanneer de ui glazig wordt, en de erwtjes nog eens 5 minuten later.
Voeg de rijst en kruiden toe, en meng goed. Giet de bouillon erbij en laat 15’ zachtjes inkoken. Roer af en toe. Breng op smaak en roer op het laatst de artisjokharten en de gebakken vegetarische kipstukjes onder de paëlla.
Schep uit, verdeel de gefrituurde uiringen over de paëlla en werk af met verse peterselie en citroenpartjes.