Ingrediënten voor 2 personen
- 1 blik kikkererwten
- 1 tl kurkuma
- 2 tomaten in schijfjes
- sla
- olijfolie
- 4 volkoren pitabroodjes
- 1 tl komijnpoeder
- 1 tl uienpoeder
- 1/2 komkommers in fijne stukjes
- 1 kop geraspte wortelen
- 2 el currypoeder
- verse koriander naar smaak
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Notenvrij, Sojavrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept van Carrie op haar blog Spoon 'n Spice.
wrapper
Bereiding
Doe de kikkererwten in een kom met een eetlepel water. Voeg kurkuma, komijn, look, currypoeder en uienpoeder toe. Meng alles goed door elkaar.
Warm een beetje olijfolie op in een pan en bak de kikkererwten al roerend tot ze krokant zijn. Zet even opzij.
Maak een inkeping in de pita's om ze straks makkelijk te kunnen vullen. Warm ze een paar minuten op in een toaster.
Vul de pitabroodjes met de groenten en kikkererwten en voeg wat koriander naar smaak toe.