Polentapizza

Ingrediënten voor 2 personen

Extra info

  • Kooktijd: Snel
  • Regio: Westers
  • Type: Hoofdgerecht
  • Allergie: Notenvrij
  • Bron: Dit is een recept van Kim Vercoutere & Marijke De Coninck uit "Soul Boost. Gezond en energiek koken en leven met de 5 elementen", Uitgeverij Lannoo

wrapper

Bereiding

Voor de pizzabodem

Verwarm de oven voor op 180°C.

Breng het water met de groentebouillon aan de kook.

Wanneer het kookt voeg je er al roerend de maïsgriesmeel aan toe.

Laat het op een zacht vuur 2 minuten pruttelen terwijl je blijft roeren.

Giet het mengsel uit op een bakplaat met bakpapier en strijk het mooi glad.

Bak ongeveer 20 minuten in de oven, of tot de randen knapperig zijn.

Voor de topping

Bestrijk de bodem met de passata en werk af met de kerstomaten, olijven, pesto en spinazie of rucola.

Varieer met toppings naar keuze!

Verticale tabs