Ingrediënten voor 4 personen
- 80 g ongekookte quinoa
- 1 el gebroken lijnzaad
- 2 - 3 el ahornsiroop
- 1 el rietsuiker
- 1/2 tl kaneel
- 1 tl vanille-extract
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Allergie: Glutenvrij, Notenvrij en Sojavrij
wrapper
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Spoel de quinoa goed af. Breng licht gezouten water aan de kook. Voeg de quinoa toe en kook beetgaar in ongeveer negen minuten. Giet af en laat even afkoelen.
- Meng alle ingrediënten, behalve de rietsuiker, met de quinoa. Bekleed een bakplaat met bakpapier en spreid het mengsel uit.
- Zet 30 minuten in de oven en roer om de 10 minuten eens om. Strooi 10 minuten voor het einde de rietsuiker over het mengsel.
- Hoe langer in de oven, hoe knapperiger het resultaat.