Ingrediënten voor 4 personen
- 8 rapen
- 2 ajuinen
- 80 g kastanjes , voorgekookt
- 2 teentjes knoflook
- platte peterselie
- 2 rode paprika's
- 2 dl groentebouillon
- 2 dl sojaroom
- dille
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Voorgerecht
- Bron: Dit is een recept van de blog Qarfa.
wrapper
Bereiding
Kook de raapjes in 20 à 25 minuten bijna gaar. Hol ze uit.
Stoof ui en look samen met de fijngehakte raapjesvulling. Kruid af met peterselie en roer er fijngehakte kastanjes door.
Vul de raapjes en verwarm verder in de oven op 180° voor 20 minuten.
Stoof de paprika's. Voeg bouillon toe en room en laat koken tot alles zacht is. Mix tot een saus en kruid met dille.
Serveer de raapjes met de saus.