Ravioli met butternut

Ingrediënten voor 4 personen

Extra info

wrapper

Butternutpompoen schillen en de helft in grove stukken snijden en roosteren met scheut olijfolie in een oven op 180°C gedurende ongeveer 30min. Leg de ongepelde tenen knoflook ertussen.

 

De rest van de pompoen in kleine dobbelsteentjes snijden en ook roosteren met olijfolie en wat peper en zout. Deze zullen eerder gaar zijn dus zet ze pas later in de oven.

 

Sjalot zeer fijn snijden en zachtjes laten stoven in olijfolie met snuifje zout, hoe langer, hoe zoeter de sjalot wordt.
Wanneer de pompoenstukken gaar zijn, mix ze dan met de gepelde knoflook, allspice en peper en zout tot een romige massa. Meng de sjalot eronder en zet weg om af te koelen.

 

Wanneer de vulling is afgekoeld, neem dan een gyozavelletje en leg er een theelepeltje pompoencrème op en dan een theelepeltje notenkaas.

 

Maak de randen van het velletje nat en vouw het toe. Druk de randen met een vork aan zodat je een mooi patroon krijgt. Leg de ravioli op een bakplaat en werk zo verder.

 

Strijk de bovenkant in met wat olijfolie en bak de ravioli's in een oven van 180°C gedurende 10-15min.

Verticale tabs