Raw cacao met crumble, duindoornbes en citroenverbena

Ingrediënten voor 4 personen

Extra info

wrapper

Raw cacao

Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit en plaats in een blenderbeker. Voeg hieraan cashewmelk, kokosbloesemnectar, de hazelnootpasta en het rauw cacaopoeder toe. Smaak af met een mespuntje zout. Mix tot je een homogene massa bekomt en voeg nadien de kokosolie toe. Blend nog even kort door.

Raw Cacao Crumble 42°

Hak de noten fijn en maal de haver tot poeder.
Voeg hieraan de esdoornsiroop, zout en cacao poeder toe.
Droog op 42° zo’n 12u in een droogoven.

Duindoornbescoulis

Mix de duindoornbessen in een blender en passeer door een zeefje.
Voeg sap en limoenzeste toe, citroenverbena, agavesiroop en johannesbroodpitmeel.
Mix kort door.

Gefermenteerde crème van cashew

Week de cashewnoten een 2-tal uur en giet het weekvocht weg.
Mix tot een gladde paste en voeg hieraan de probiotica capsule toe.
Laat 12 à 24 fermenteren op 25° (droogoven).
Werk verder af met citroen sap & zeste, esdoornsiroop

Verticale tabs