Romige pasta met groene groentjes

Ingrediënten voor 4 personen

Extra info

wrapper

Bereiding

Blend alle ingrediënten voor de saus tot een romig geheel. Voeg indien nodig extra water toe om alles goed te kunnen mixen. Kruid bij met extra zout, peper of citroensap naar smaak.

Kook ondertussen de pasta in ruim kokend gezouten water.

Voeg 4 minuten voordat de pasta klaar is de broccoli toe aan het kookwater.

Laat tenslotte ook de erwtjes en edamameboontjes nog twee minuten meekoken.

Giet af en zet opzij.

Bak ondertussen de ui een viertal minuutjes in een beetje olijfolie. Voeg dan het fijngeknepen teentje look toe en bak nog een tweetal minuten verder.

Voeg de pasta, groentjes, spinazie en de helft van de cashew-tofu saus toe (en indien nodig klein scheutje water) en meng alles.

Serveer met extra cashewnootjes, en werk af met de rest van de cashew-tofu saus, voedingsgist en partjes citroen on the side.

Verticale tabs