Smoky hot corn burger met mango salsa (horeca recept)

Ingrediënten voor 8 personen

Extra info

wrapper

Bereiding

Cutter mais en kikkererwten kort.
Voeg de grof gehakte koriander en kruiden toe en cutter alles fijn. Er moet nog wat structuur in het mengsel zitten. Vorm een 8-tal burgers, laat ze 30 minuten rusten.

Meng ondertussen de srirachasaus met de tomatenpuree, de ahornsiroop en het water tot een gladde ketchup.

Meng alle ingrediënten van de salsa en zet in de koelkast.

Bak de uienringen krokant in een scheutje olijfolie.
Bebloem de burgers en bak ze af.

Snijd de broodjes doormidden en leg de snijkanten even onder een hete grillplaat.
Spuit ketchup op het onderste deel van het broodje, leg hierop wat spinazie, daarop een burger, vervolgens wat ui, extra ketchup en gehakte koriander.
Sluit met de bovenkant van het broodje.

Serveer met de mango-salsa.

Verticale tabs