Ingrediënten voor 4 personen
- 4 kant-en-klare pizzabodems
- 8 el tomatenpuree
- wat water
- 2 tl gedroogde basilicum
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- peper
- 8 artisjokharten in stukjes gesneden
- 12 el olijven
- 4 ajuinen in halve maantjes gesneden
- 4 paprika's fijngehakt
- 16 champignons in schijfjes gesneden
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Bron: De Groene Keuken Blog
wrapper
- Zet de oven op 220°C
- Snijd de look en de ui fijn. Doe hetzelfde met de paprika en de champignons.
- Neem de 2 artisjokken en snijd de kern in stukjes.
- Meng de tomatenpuree met het water, basilicum, look en peper en smeer uit over de pizzabodem (je kunt dit overslaan als je vindt dat er genoeg tomatensaus op de pizzabodem ligt).
- Beleg met de groenten.
- Zet 10 minuten in een voorverwarmde oven van 220°C.