Ingrediënten voor 4 personen
- 300 g pasta
- 750 g bladspinazie
- 5 el olijfolie
- 4 teentjes knoflook
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Notenvrij, Sojavrij en Suikervrij
- Bron:: Dit is een recept van Sandra Geerts op haar blog San's Keuken.
wrapper
Bereiding
Was de spinazie en blancheer hem 1 minuut in kokend gezouten water.
Giet af, laat schrikken onder koud water en laat uitlekken.
Druk het vocht uit de spinazie, hak grof en zet opzij.
Kook de pasta in gezouten water beetgaar.
Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudbruin.
Verhit de olijfolie in een grote pan en laat hierin de knoflook lichtjes kleuren.
Voeg de pasta en de pijnboompitten bij de knoflook.
Roer er tot slot de spinazie door en breng op smaak.
Smakelijk!
Serveersuggestie
Bij de spaghettata kan je een slaatje van linzen met kerstomaatjes en balsamico serveren.