Speculaas-pecan overnight oats

Ingrediënten voor 2 personen

Extra info

  • Moeilijkheidsgraad: Voor starters
  • Type: Hapje
  • Allergie: Glutenvrij en Sojavrij
  • Bron: ‘Vegan Vibes. Het meest complete boek over hoe plantaardig eten je leven en de wereld verbetert.’
  • Auteur: Lisa Steltenpool.
  • Uitgever: Standaard Uitgeverij

wrapper

Bereiding

  1. Doe de plantaardige melk in een blender met de banaan, speculaaskruiden en het vanillearoma. Ontpit de dadels en verwijder de kroontjes. Voeg ze toe aan de ingrediënten in de blender en blend 20 seconden.

  2. Voeg de havermout en het lijnzaad toe en roer alles door, of zet de blender 2 seconden kort aan.

  3. Verdeel de havermout over twee goed afsluitbare potjes of bakjes, zoals weckpotjes. Laat de overnight oats de hele nacht weken in de koelkast.

  4. Roer de overnight oats in de ochtend door. Breek de pecannoten met je handen en voeg ze toe als garnering.

Verticale tabs