Spinazieburger met gevulde courgette en rode bietenslaatje

Ingrediënten voor 4 personen

Extra info

wrapper

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 180°C. Kook de bulgur gaar in 300 ml water of groentebouillon, dat duurt ongeveer 15 tot 20 minuutjes. Snijd ondertussen de courgettes in de lente doormidden en hol ze uit door met een eetlepel de zaadjes uit de courgette te schrapen. Meng de rode bonen, de mais, en fijngesneden lente-ui onder de gare bulgur. Vul de courgettes met de bulgur, leg ze in een ingevette ovenschaal en bak ze ongeveer 20 minuten in de oven.
  2. Rasp de rauwe rode bieten en meng ze samen met de in blokjes gesneden appel en de versnipperde bladpeterselie. Giet de sesamzaadjes en de olijfolie over de bietensla en hussel alles nog een keertje door.
  3. Bak de spinazieburgers in de pan serveer ze met een stuk courgette en de bietensla.

Verticale tabs