Spinaziestoemp met zelfgemaakte erwtenburgertjes (1,5- 4 jaar )

Ingrediënten voor 4 personen

Extra info

wrapper

Bereiding

  1. Gebruik een keukenmachine (of een staafmixer) om de kikkererwten, de olijfolie en het water te pulseren (of mixen) tot alles mooi fijn is.

  2. Roer het paneermeel en de erwtjes doorheen het kikkererwten-'deeg', breng op smaak met peper en zout en vorm hier 10 burgertjes van.

  3. Laat de burgers minstens een half uur opstijven in de koelkast.

  4. Schil en was de aardappelen en kook ze gaar.

  5. Pureer de aardappelen met de sojamargarine, roer de spinazie en graantjesmosterd door de puree en laat nog even goed doorwarmen.

  6. Bak de burgertjes gedurende enkele minuten aan elke kant, tot ze mooi goudbruin kleuren.

Serveer de burgertjes bij de spinaziestoemp.

Verticale tabs