Streepjescake

Ingrediënten voor 4 personen

Extra info

wrapper

Bereiding

Doe de appelazijn met de sojamelk in een kommetje en laat een kwartier staan.

Zeef ondertussen in een grote kom de droge ingrediënten samen. Voeg bij één portie het cacaopoeder toe.

Voeg daarna de natte ingrediënten toe aan het sojamelk-appelazijnmengsel.

Meng droge en natte ingrediënten samen tot er een lopend deeg ontstaat.

Verwarm de oven op 180°C.

Neem een springvorm met een doorsnede van 23 cm en vet die in.

De gemakkelijkste manier om deze cake te maken, is om twee soeplepels te nemen (één voor elk soort deeg).
Giet twee soeplepels van het vanillebeslag in het midden van de cakevorm. Neem dan twee soeplepels van het chocoladebeslag en giet dit in het midden van het vanillebeslag. Neem dan weer twee soeplepels van het vanillebeslag enz.
Je zal zien dat het deeg zich vanzelf gaat verspreiden, dus het is belangrijk dat je de vorige stappen blijft herhalen tot het beslag op is (dus zonder onderbreking).

Bak de cake gedurende 35 à 40 minuten in de voorverwarmde oven.

Verticale tabs