Ingrediënten voor 10 personen
- 500 g gekookte quinoa (mix van de rode en de klassieke)
- 200 g kerstomaatjes in dobbelsteen
- 100 g groene courgettes
- 100 g gepofte rode paprika's gepeld en in dobbelsteen
- 100 g sjalotten fijn gesnipperd
- 100 g gekookte kikkererwten
- 50 g bieslook fijngesnipperd
- 10 g komijnpoeder
- 12 g gele ras el hanout
- 2,5 g kardemompoeder
- 12,5 g fleur de sel
- 200 g extra vierge olijfolie
- 100 g wittewijnazijn
- 200 g granaatappel
- verse munt gesnipperd
- verse koriander gesnipperd
- sorbetijs van gojibes voor de afwerking
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor keukenprins(ess)en
- Type: Voorgerecht
- Allergie: Glutenvrij, Notenvrij, Sojavrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept van Kris De Roy tijdens zijn kookdemo op Horeca Expo 2018.
wrapper
Bereiding
Meng alle ingrediënten samen en laat een half uurtje op kamertemperatuur komen.
Werk af met de in plakjes gesneden rode biet en quenelles sorbetijs van gojibes.