Ingrediënten voor 2 personen
- 1 Céréal Bio quinoa
- 20 g gedroogde veenbes
- ½ granaatappels
- 6 kerstomaten
- 2 rode bieten
- 2 gele biet
- ½ komkommers
- ½ limoenen
- ½ citroenen
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Glutenvrij, Notenvrij en Sojavrij
- Bron:: Dit is een recept van Céréal Bio.
wrapper
Meng in een kom de voorgekookte quinoa, veenbessen, granaatappelpitten en tomaten.
Snijd de gele biet en rasp de rode bieten.
Tip van de kok: Als u geen gele biet heeft, gebruik dan chioggia biet voor meer kleur
Voeg de komkommerblokjes toe aan het mengsel.
Pers een citroen en een limoen uit.
Doe het mengsel in je lunchbox, klaar om mee te nemen!