Ingrediënten voor 4 personen
- 1 ajuin
- 1 teentje knoflook
- 1/2 el rozemarijn
- 1 tl korianderzaadjes
- 1/2 tl saffraan
- 200 g rapen
- 250 g pastinaken
- 400 g zoete aardappelen
- 200 ml groentebouillon
- 200 gr kikkererwten (uitgelekt)
- 150 g vegetarische kipstukjes
- 30 ml citroensap
- 150 ml witte wijn
- 100 g olijven
- 1/4 bussel platte peterselie
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor enthousiasten
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Glutenvrij en Suikervrij
- Recept: EVA
- Foodstyling: Foodlove , Fitfoodness
- Fotograaf: Taieb Gottiti
wrapper
Tagine van wintergroenten met witte wijn, olijven en citroen
- Kneus de korianderzaadjes. Stoof de ui en knoflook aan in olijfolie. Voeg de specerijen toe en bak kort mee. Blus met de witte wijn.
- Roer de groenten hieronder en bevochtig met de bouillon. Laat onder deksel garen. Voeg de uitgelekte kikkererwten, de vegetarische kipstukjes en de olijven toe. Breng op smaak met het citroensap.
- Hak de platte peterselie fijn en werk hiermee het gerecht af.