Ingrediënten voor 4 personen
- 200 g gestoomde tempeh
- 2 el tahin
- 1 el tamarisaus
- 1/2 tl knoflookpoeder
- 1/2 tl gerookt paprikapoeder
- 1 tl ahornsiroop
- 2 - 3 el veganaise
- een scheutje appelazijn
- een snufje cayennepeper
- 1 lente-uitje fijngesnipperd
- 1 wortel geraspt
- extra veganaise (optioneel)
- (zee) zout naar smaak
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Broodbeleg
- Allergie: Glutenvrij
- Bron: Dit is een recept van Barbara Geeroms
- Fotografie: Taieb Gottiti, Foodlove
wrapper
Bereiding
Rasp de tempeh boven een kom en voeg hieraan toe: de tahin, de tamari, het knoflookpoeder, het paprikapoeder, de ahornsiroop, de veganaise, een scheutje appelazijn, wat cayennepeper, de lente-ui en een geraspte wortel. Roer alles goed onder elkaar. Voeg eventueel extra veganaise toe naar smaak en kruid af met zout.