Tiramisu panna cotta (Grootkeukenrecept)

Ingrediënten voor 10 personen

Extra info

wrapper

Bereiding koffie panna cotta
Doe 500 ml room samen met de koffie, 1,5 g agar agar, 60 ml agave en een snufje zout in een steelpan en laat op een zacht vuur kort indikken

Verdeel de koffie panna cotta over glaasjes en laat opstijven.

Bereiding chocolade panna cotta
Doe de overige 500 ml room in een blender met het cacaopoeder, sojadrink, overige agavesiroop en agar agar.

Mix deze glad.

Giet in een steelpan en laat indikken op een zacht vuurtje.

Giet deze mengeling over de opgesteven koffie panna cotta. Laat het geheel volledig opstijven.

Voor de afwerking
Werk af met verkruimelde speculaasjes, chocoladeparels en/of koffiebonen en een flinke toef plantaardige slagroom.

Tips

  • Laat de panna cotta opstijven in take-away glaasjes; ideaal om mee te nemen!
  • Gebruik Alpro cooking light voor een lichtere versie.

Verticale tabs