Ingrediënten voor 8 personen
- 150 g Okara
- 200 g bloem
- 80 g rietsuiker
- 20 cl soya cuisine
- 5 cl sojadrink vanille
- 1 el ciderazijn
- 1 tl vloeibare vanille of vanillepoeder
- 1 zakje bakpoeder
- 1 mespunt zout
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Nagerecht
- Allergie: Glutenvrij
- Bron: Dit is een recept van Céreal .
wrapper
Bereiding
Meng de sojadrink vanille samen met de ciderazijn in een kom en laat 10 minuten rusten.
Meng de droge ingrediënten in een tweede kom.
Voeg de soya cuisine en de vloeibare vanille toe, en giet er vervolgens de inhoud van de eerste kom bij. Meng alles goed.
Giet het beslag in een vooraf ingevette cakevorm en bak vervolgens 45 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.