Vegan nuggets met dips van pikante hummus, avocado en baba ganoush

Ingrediënten voor 2 personen

Extra info

wrapper

Bak de Céréal Nuggets soja & tarwe 10 minuten in de oven op 200°C.

In tussentijd kan je aan de dipjes beginnen:

Baba ganoush

Was de aubergines en prik rondom gaatjes in het vel met een vork.

Leg de aubergines in je oven en zet de grillstand aan. Laat ze hier ongeveer 15 minuten liggen.

Doe nu de grillstand van je oven uit en laat de aubergines nog zo’n 20-25 minuten in de oven liggen op 190°C.

Haal de aubergines uit de oven en laat ze even afkoelen.

Wanneer de aubergines zijn afgekoeld, haal je de schil er vanaf en snijd je het vruchtvlees in stukken.

Doe de tahini, het citroensap, paprikapoeder, knoflook, aubergines en een snuifje zout in een blender of keukenmachine en laat draaien tot het een mooie gladde dip is geworden

Hummus

Doe alle ingrediënten in een blender of neem de staafmixer en mix tot een gladde massa.

Kruid af met peper en zout.

Mexicaanse tomatensalsa

Snijd de ajuin, de rode peper en de knoflook in stukjes.

Hak nu de tomaten, uien, knoflook, rode peper, het limoensap en de kruiden fijn tot een gladde salsa.

Kruid bij naar smaak.

Verticale tabs