Ingrediënten voor 4 personen
- 3 paprika's verschillende kleuren
- 1 snuifje gerookt paprikapoeder
- 1 snuifje komijnpoeder
- 1 snufje korianderpoeder
- 1 snufje knoflookpoeder
- 2 el tomatenpuree
- 2 el tamarisaus
- 4 grote volkoren wrap
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Bron: Dit is een recept van Sanne op haar blog Living the Green Life
wrapper
Bereiding
Kook de quinoa naar instructies op het pak.
Giet een blik zwarte bonen af, mix deze met de tomaten uit blik in je keukenmachine.
Snij de knoflook en uien in kleine stukjes en fruit deze 5 minuutjes op laag vuur.
Snij de paprika’s en (uitgelekte tofu) in kleine stukjes. Doe deze bij de ui en knoflook in de pan, gevolgd door de kruiden. Bak nogmaals 5 minuten.
Voeg de quinoa, het andere blik zwarte bonen, zwarte bonen spread, tomatenpuree en tamari saus erbij in de pan.
Bak nog even tot alles goed gemengd is en goed warm. Hou je van pittig, dan kan je nu wat chili vlokken toevoegen.
Schep de mix in de burrito’s en top met wat avocado en spinazie. Breng op smaak met peper en zout .