Ingrediënten voor 4 personen
- 1 klein ciabattabrood (in kleine blokjes gesneden)
- platte peterselie (fijngehakt)
- zeezout
- gemalen peper
- olijfolie
Extra info
- Kooktijd: Middel
- Moeilijkheidsgraad: Voor keukenprins(ess)en
- Type: Bijgerecht
- Allergie: Glutenvrij en Suikervrij
- Auteur: Philippe Van Den Bulck
wrapper
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de rode bieten in partjes en de rode ui in fijne ringen. Snijd de aardperen in gelijke stukken en meng ze met de rode bieten in een ovenschaal.
Bestrooi met zeezout en besprenkel met olijfolie, schik er de geplette knoflookteentjes en de tijm bij en gaar alles 30 tot 40 minuten in de oven. Voeg ongeveer halverwege de amandelen toe.
Bak de ciabattablokjes goudbruin in een scheut olijfolie. Kruid de groenten met peper van de molen, hak de peterselie grof en strooi ze samen met de croutons over de salade. Serveer meteen.