Ingrediënten voor 2 personen
- 2 tl Tzatziki kruiden (peterselie, bieslook, look, peper en zout)
- 1/2 groene eikenbladsla
- 1 el bakolie
- 2 el sojayoghurt
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Hoofdgerecht
- Allergie: Notenvrij en Suikervrij
- Bron: Dit is een recept van Ekomenu.
wrapper
Bereiding
Pel de ui en snijd in halve ringen. Verwarm bakolie in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten. Doe de veggie vissticks erbij en bak 3 minuten per kant.
Was de sla, laat goed uitlekken en snijd klein. Was de tomaat en snijd in plakjes.
Verwarm de tortilla wraps kort in een droge koekenpan.
Pers de citroen uit boven een kommetje. Meng de sojayoghurt met de tzatziki kruiden door het citroensap.
Besmeer de wraps met de tzatziki saus en beleg met de sla, tomatenplakjes, veggie vissticks en ui. Serveer de overgebleven sla, tomaat en tzatziki ernaast.