Ingrediënten voor 4 personen
- 2 portobello's
- 2 el sojasaus
- 400 g zuurkool
- 8 zongedroogde tomaat
- 4 wrap
- 2 grote handen spinazie
- 1/2 avocado's
- Voor de saus:
- 6 el veganaise
- 1,5 el ketchup
- 1/2 - 1 tl chilipoeder
- 1/2 tl knoflookpoeder
- 1/2 tl uienpoeder
- 1 tl mosterd
Extra info
- Kooktijd: Snel
- Moeilijkheidsgraad: Voor starters
- Type: Bijgerecht
- Bron: Dit is een recept van De Groene Meisjes.
wrapper
Bereiding:
Verwarm een grillpan op het vuur. Maak de portobello’s schoon met een borsteltje en snijd het harde harde steeltje aan de onderkant eraf.
Bestrijk de portobello’s met de sojasaus en leg op de grillpan. Draai na 5 minuten de portobello om en bak nog eens 5 minuten.
Mix ondertussen de ingrediënten voor de saus in een bakje met een lepel.
Leg de laatste 2 minuten de zuurkool en zongedroogde tomaatjes bij de portobello’s op de grill en bak even mee.
Verwarm de wraps volgens verpakking.
Haal de zuurkool, tomaatjes en portobello’s van de grillpan. Snij de portobello’s in repen.
Vul de wraps met spinazie, zuurkool, zongedroogde tomaatjes, repen portobello, plakjes avocado en saus.