Kids Kingdom

wrapper2

Welkom in het Kids Kingdom oftwel het koninkrijk der kinderen. Hier vind je voldoende om je kleintjes een hele dag bezig te houden. Zo is er een binnenspeeltuin (die geïnspireerd is om de fantasie van de kindjes te triggeren), een leeshoek en een aanbod van gezelschapsspelen. Buiten is er de mogelijkheid om de boerderijdieren een bezoekje te brengen, petanque of cubb te spelen of natuurlijk: een terrasje te doen!

Maar niet enkel kleintjes komen hier aan hun trekken, ook (jong)volwassenen worden hier blij. Er is namelijk een uitgebreid aanbod van drankjes & hapjes. Kies uit de uitgebreide menu kaart of ga voor de self-service, waar je dus zelf kan kiezen waar je zin in hebt. Naast de meer traditionele gerechten, wordt er ook voldoende aandacht besteed aan, hoe ze het zelf omschrijven, "gezondere etenswaren". Ook aanwezig zijn plantaardige, lactose- en glutenvrije drankjes & snacks. Denk hierbij aan (zelfgemaakte) smoothies, vegan moelleux en vegan ijs. Maar ook hartig zoals zoete aardappel friet en nacho's. Pas op het aanbod voor vegetariërs is inderdaad uitgebreid, vegans hebben keuze uit een beperkter aantal gerechten.

Kids Kingdom biedt ook verjaardags- en familieformules aan, op maat van ieders persoonlijke wensen & budget. Check hun website voor het aanbod!

Kwadestraat 60a8800Rumbeke
0498 207652
  • Cateraar
  • Snack
  • Veganvriendelijk