Wild Project

wrapper2

Hoe ontstond het idee om een vegan restaurant met mediterraanse twist te openen in hartje Antwerpen? Wel, vier Zwitserse Italianen wouden eens iets anders brengen in hun vegan bistro. Er is een sterke mediterrane invloed met respect voor de natuur, de dieren en de mensen.

WILD is een klein restaurant in hartje Antwerpen, rustiek, met een subtiele invloed van de mediterraanse keuken. De focus ligt hier bovendien ook sterk op biologische en lokale producten. Zo werken ze samen met lokale boeren zoals 'Ferm bio' & 'Oogstappel'.
Ook doen ze in WILD graag alles zelf. Zo worden er kruiden & specerijen gedroogd voor in hun cocktails en fermenteren ze zelf hun groenten. En dat is nog niet alles. Ook hebben ze oog voor zo min mogelijk verspilling om zo hun afval tot het minimum te reduceren. Hier houden ze dus rekening met alle aspecten van duurzaam eten.

Wat kan je verwachten als je in WILD gaat eten? Er wordt gewerkt met een vast menu, van 5 gangen. Elke gang geïnspireerd op een bepaald smakenpalet (denk aan "zuur", "fruitig",...). Dit voor minder dan 30 euro per persoon, zéér betaalbaar dus!

WILD: Altijd seizoensgebonden, voortdurend in ontwikkeling.

Grote Pieter Potstraat 212000 Antwerpen
0477 44 53 12
  • Eethuis
  • 100% plantaardig
  • 100% vegetarisch