Contact
Foodprofessionals
Nieuws
Activiteiten
Partnerships
Over ons
fr
nl
Word Supporter
Zoekterm
Wat wij doen
Wat kan jij doen?
Waarom plantaardig
Onze recepten
Uit eten
Search
Open menu
U bent hier
Home
a
Onze recepten
a
Veggie ABC
a
tijm
tijm
tijm
Recepten met
tijm
Rijstsalade met Aoste Groenteballetjes Pompoen-Wortel en pesto
'Coq au vin' met veenbessen en pommes duchesse
Aardappel-witloof gratin met peer & gember (horeca recept)
Aardappelpastei met prei en 'kipstukjes'
Aardappelpuree met pastinaak
Amandelspread met verse kruiden
Babyprei in saffraanvinaigrette met hazelnootkruim
Balletjes in tomatensaus
Balletjes met kriek(en)saus
Basis fond geroosterde groenten (grootkeukenrecept)
Basis groentebouillon (grootkeukenrecept)
Bierstoverij
Bloemkool-preisoep met mosterd en tijm
Bloemkoolschotel
Boerenkoollasagne
Bokkenbonen
Bospaddenstoelen met miso, zuurdesem en dragon
Bouillabaisse (grootkeukenrecept)
Bouillabaisse met zeekraal
Cannelloni met spinazie en champignons
Cashewkaas "Boursin"
Champignon-walnotenpaté
Champignonballetjes met provençaalse saus, polenta en pangrattato
Champignonpate met auberginebacon
Citroen-tijmsorbet
Courgette-citroentaart
Courgettes gevuld met champignons en noten
Crispy bloemkoolroosjes met kruidige tartaarsaus
Crostini met druiven
De ultieme ratatouille
Een burger voor echte hongerlappen
Filetstukjes met 'fine champagne'-saus
Focaccia met druiven
Franse groentetaart
Gebakken dumplings met kastanjechampignons en peterselieolie
Geglazuurde worteltjes uit de oven met yoghurtsaus
Gehaktbrood met kriekensaus
Gehaktstrudel
Gehaktstrüdel (grootkeukenrecept)
Gehaktstrudel met kleurrijke koolsalade en aardappelen
Gemarineerde tempeh
Geroosterde knolselder met misocreme en amandel
Geroosterde Pompoen met Champignons, Tempeh Scramble & Gebakken appeltjes
Geroosterde spruitjes met aardappels, champignons en hazelnoten
Geroosterde witte asperges met aardappelmousseline, spinazie en tuinkerssaus
Gevulde pompoen met parelcouscous
Gevulde pompoen met walnoten en quinoa-'gehakt’
Gevulde tomaten met seitan
Griekse salade met tofu-feta
Groentebrood met jagerinnensaus
Groenteragout met seitan
Groentesloep
Groentetaart
Groentetaart met basilicumpesto
Hartige bladerdeegrol
Hartige Pasta linzenragout met cashew-créme en basilicum (grootkeukenrecept)
Indisch linzenstoofpotje met zelfgemaakte raïta en naanbrood
Jagersaus (grootkeukenrecept)
Jamaicaanse boontjes
Jambalaya met groenten en cajunkruiden
Knolselder en linzen met hazelnoten en munt
Knolselder- zoete aardappelpuree met paddestoelen-linzenstoof (grootkeukenrecept)
Knolseldersoep met geroosterde amandelen
Lasagneflapjes met spinazie, oesterzwammen en kerstomaatjes
Lauwe salade van belugalinzen, driekleurwortel, loofpesto, crumble van olijven
Limburgse beet wellington, crème van butternut, gel van rode biet, kroketjes
Mac ‘n cheese met broccoli & champignons (horeca recept)
Minestrone uit de voorraadkast
Muffins met kikkererwtenmeel
No-waste bloemkoolbowl
Nori-preischotel met waterkerspuree
Notenballetjes
Origineel broodbeleg met verse kruiden
Ovenrisotto met erwtjes, prei en aubergine-bacon (grootkeukenrecept)
Ovenrisotto met erwtjes, prei en double-"bacon" (horeca recept)
Ovenschotel met polenta
Ovenschotel met prei, paddenstoelen, pompoen en een kruidenkorstje
Pakketje met nectarines, limoncello en tijm
Papillotte van koningsoesterzwam met verse frieten en mosterdsaus
Penne met boschampignons en schorseneer
Plat brood met auberginegyros
Polenta met balsamicotomaatjes
Pompoenbeleg
Portobello met pompoen en amarant
Prei met gnocchi
Preirösti met slaatje
Puree van Laurette, gevulde portobello met gehakt van worteltjes, beurre blanc
Quiche met kerstomaatjes (grootkeukenrecept)
Quiche met kerstomaatjes (horecarecept)
Risotto met knolselder en paddenstoelen
Risotto met schorseneren en in de oven gestoofde prei
Risotto van rode bietjes met gerookte paprika-olie
Risottotaart met gebakken paddenstoelen
Rodekool met gebakken gerookte tofu, walnoten en sjalotjes
Romige pasta met champignons
Salade met geroosterde wortel, kikkererwten en tahindressing
Scrambled tofu
Seitan Bourguignon
Seitan steak met bospeentjes
Shepherd's pie met veggie gehakt
Shiitakes met gepekelde ui, zwarte linzen, dragon-emulsie en een jus van miso
Smeuïge bloemkoolsoep
Soep van knolselder en zoete aardappel met kaasstengels
Soep van pastinaak met gebakken pastinaak
Space hachis
Spaghetti met champignon-tomatensaus
Spinazieflensjes met romige kikkererwten en paddenstoelen
Stoere Linzenburgers
Taart van gekonfijte tomaat
Tarte tatin van witloof en bataat
Tempehkoteletjes met ahornsiroop en miso
Tray-bake met 5 kruiden
Vegan kippensoep
Veggie vogelnestjes
Veggies au vin
Venkel met sinaasappelolijfvulling
Vijftig tinten groen
Vlaamse stoverij
Vol au veggie (grootkeukenrecept)
Warme salade met aardse groenten
Wintergroententatin
Winterovenschotel met Le Puy-linzen
Wintersalade, geglaceerde worteltjes met dukkah en aardappelpuree
Zilte portobello, geprakte aardappelen met lamsoor, dulse mayonaise, zeekraal
Zoete aardappel 'Hasselback' met 'zure room' en veenbessen
Zoete aardappel-paprikasoep
Zuiderse hachis Parmentier
Deze pagina delen:
Heb je opmerkingen over deze pagina?
Laat het weten
Naam
*
E-mailadres
*
Jouw opmerkingen
*
Leave this field blank
Become a supporter
Vrijwilliger worden
Support us
Subscribe for the newsletter