EVA's Very Interesting Birthday Party!

wrapper2

wrapper

EVA wordt 20

Op 6 juni bestaat EVA 20 jaar. Al 20 jaar verleiden, motiveren, stimuleren we iedereen om meer plantaardig te eten. Helaas zit een fysiek feest met veel volk, een drankje en vooral veel lekker eten er dit jaar niet in. Maar, dat betekent niet dat we deze mijlpaal zomaar lieten voorbijgaan. Allesbehalve! De komende 20 jaar willen we de productie en consumptie van dierlijke producten met de helft verminderen. Daarvoor hebben we middelen nodig. Zeker nu door de coronacrisis al onze activiteiten geannuleerd zijn en we veel minder inkomsten hebben. 

EVA's Very Interesting Dinners

Voor ons 20-jarig bestaan lanceren we daarom EVA's Very Interesting Dinners. Dat is een digitale tête-à-tête inclusief maaltijd met een interessante gesprekspartner waar iedereen op kan bieden van 29 mei tot 3 juni.

// BIED HIER MEE. //

En de gesprekspartners zijn niet de minste! Kies voor een etentje met deze Very Interesting Persons:

 • JAAP KORTEWEG a.k.a. de Vegetarische slager is een van de meest succesvolle plantaardige ondernemers van de lage landen.
  Het diner vindt plaats op dinsdag 9 juni. Bied hier mee.

 • JONAS GEIRNAERT schopte Vlaanderen een geweten met ‘Kalfje Willy’, maar hij is ook het brein achter kabouter Wesley, de fictieserie ‘De Dag’ en werkte mee aan de Ideale Wereld.
  Het diner vindt plaats op dinsdag 9 juni. Bied hier mee.

 • MURIELLE SCHERRE & LEEN VAN DEN NESTE. Murielle Scherre kiest met haar lingerie van La Fille d’O resoluut voor duurzaamheid en lokale productie. Leen Van den Neste is voorzitter van het directiecomité van VDK Bank. Ze hebben een compleet verschillende achtergrond, maar zijn verbonden door hun drive voor een betere wereld, zonder dieren op ons bord.
  Het diner vindt plaats op woensdag 10 juni. Aan dit diner kunnen 3 personen deelnemen, de 3 hoogste bieders kunnen hier dus bij aansluiten. Bied hier mee.

 • PIETER-JAN LINT: Chef Pieter-Jan Lint tilt plantaardige gerechten naar een hoger niveau en hij inspireert andere chefs via opleidingen en workshops om dit ook te doen.
  Het diner vindt plaats op woensdag 10 juni. Bied hier mee.

 • MAARTEN BOUDRY is goed op weg om een van Vlaanderens meest bekende - nog levende - filosofen te worden en dankzij zijn uitgesproken meningen waarschijnlijk ook een van de controversieelste.
  Het diner vindt plaats op donderdag 11 juni. Bied hier mee.

 • Actrice en presentatrice FRANCESCA VANTHIELEN maakte van het klimaat haar zaak en stelde de vier Belgische overheden mee in gebreke wegens het uitblijven van een doortastend klimaatbeleid.
  Het diner vindt plaats op donderdag 11 juni. Bied hier mee.

 • We zijn niet alleen fan van WANNES CAPPELLE door zijn nummers met het Zesde Metaal of zijn hilarisch personage ‘Wantje’ in Bevergem. Maar ook omdat hij zijn bandleden wist te motiveren om vegan te eten als ze op tour gaan.
  Het diner vindt plaats op donderdag 11 juni. Bied hier mee.

 • Moeten we TOBIAS LEENAERT nog voorstellen? Hij is de man die EVA 20 jaar geleden oprichtte, is ook een van de (mede-)oprichters van Proveg International en schrijver van het boek ‘How to create a vegan world’.
  Het diner vindt plaats op donderdag 11 juni. Bied hier mee.

Hoe werkt het?

 • Door deel te nemen aan de veiling van de Very Interesting Dinners, ga je akkoord met deze spelregels. Lees ze goed na alvorens een bod te plaatsen!
 • De veiling van de Very Interesting Dinners (VID) loopt van vrijdag 29 mei vanaf 10 uur tot woensdag 3 juni om 16 uur. Wacht dus niet om je bod te plaatsen!
 • Het uur voor de Very Interesting Dinners wordt overeengekomen met de hoogste bieder. De datum is wel al vastgelegd en telkens vermeld per etentje.
 • Voor de VID ontvangt de hoogste bieder om maandag 8 juni tussen 11 en 20 uur een maaltijdbox van Ekomenu met alle ingrediënten voor een plantaardige maaltijd voor 2 personen. Zorg dus dat er iemand aanwezig is om deze maaltijdbox in ontvangst te nemen.
EVA's Veilige Veiling

Daarnaast veilen we ook andere leuke spullen en workshops ten voordele van EVA. Van 1 tot 6 juni kan je bieden op een EVA-taart, vegan verrassingsboxen, kookboeken, yogaworkshops, een eco-comedy en zoveel meer! Met de opbrengst van die veiling willen we de komende 20 jaar de productie en consumptie van dierlijke producten met de helft verminderen.

// BIED HIER MEE. //

Hoe werkt het?

 • Door deel te nemen aan EVA's veilige veiling, ga je akkoord met deze spelregels.. Lees ze goed na alvorens een bod te plaatsen!
 • EVA's veilige veiling loopt van maandag 1 juni vanaf 10 uur tot zaterdag 6 juni middernacht. Wacht dus niet om je bod te plaatsen!

BIED MEE!

Plaats nog tot 3 juni om 16u een bod op een Very Interesting Dinner naar keuze. Klik hier.
Plaats nog tot 6 juni middernacht een bod op EVA's Veilige Veiling. Klik hier.

14/05/2020

Verticale tabs