Contact
Foodprofessionals
Nieuws
Activiteiten
Partnerships
Over ons
fr
nl
Word Supporter
Zoekterm
Wat wij doen
Wat kan jij doen?
Waarom plantaardig
Onze recepten
Uit eten
Search
Open menu
U bent hier
Home
a
Onze recepten
a
Veggie ABC
a
Voor de afwerking:
Voor de afwerking:
Voor de afwerking:
Recepten met
Voor de afwerking:
Asperges met amandelmelk en wilde kervel
Burger van veggie filetstukjes, salsa van gegrilde ananas, gegrilde paprika en aubergine
Ceviche van asperge met jalapeño en limoen - Michaël Vrijmoed
Champignonballetjes met provençaalse saus, polenta en pangrattato
Colombiaanse motherland roots
Erwtenrisotto met amandelroom en gebakken boschampignons
Frozen yoghurt-reep
Kerstbuche
Limburgse beet wellington, crème van butternut, gel van rode biet, kroketjes
Limburgse beet wellington, crème van butternut, gel van rode biet, kroketjes
Mojito Iced Latte
Open lasagne van watermeloen, venkelcarpaccio, dille, babyspinazie, gele kerstomaat en citroen
Pavlova van aquafaba, rode vruchten, coulis, chocolade
Pizza bianca, courgette, notenparmezaan
Rode bonenballetjes, “chili style” - Wim Ballieu
Spinazieroom cannelloni, groene asperges, saus van morieljes, hazelnoot
Taco van jackfruit, paprikasaus en zure room van cashew
Tiramisu panna cotta (Grootkeukenrecept)
Tricolore ijstaartje met vanille en speculoos
Tricolore taartje, aardbeienijs
Wortelkroketjes, salade van mesclun, radijs en appel, currymayo
Deze pagina delen:
Heb je opmerkingen over deze pagina?
Laat het weten
Naam
*
E-mailadres
*
Jouw opmerkingen
*
Leave this field blank
Become a supporter
Vrijwilliger worden
Support us
Subscribe for the newsletter