• fr
  • Contact
  • Foodprofessionals
  • Nieuws
  • Activiteiten
  • Partnerships
  • Over ons

Zoekveld

Word lid
  • Wat wij doen
  • Wat kan jij doen?
  • Waarom plantaardig
  • Zelf koken
  • Uit eten
Search Open menu

U bent hier

Home a Recepten a Voor starters

Voor starters

Plat au four avec champignons, poireau et purée de carottes

Célerie-rave et lentilles avec noisettes et menthe

Chutney au gingembre et aux canneberges avec graines de moutarde

Pâtes italiennes à l'arrabiata

Simpele Italiaanse pasta arrabbiata

Crêpes vegans les plus faciles au monde!

De simpelste vegan pannenkoeken ooit

Sofrit piquante aux haricots noirs

Pittige sofritas met zwarte bonen

Crème risgryn

Deze pagina delen:
Heb je opmerkingen over deze pagina?Laat het weten
  • Lid worden
  • Vrijwilliger worden
  • Support us
  • Order the magazine
  • Starten
    • Veelgestelde vragen
    • Eenvoudige recepten
    • Workshops
    • Activiteiten
    • Privacy
  • Helpen
    • Word vrijwilliger
    • Geef jouw steun
    • Lokale groepen
  • Samenwerken
    • Producenten
    • Verdelers
  • Leden
    • word lid
    • Voordelen
    • EVA Magazine
    • Veelgestelde vragen

EVA vzw

Steendam 84, 9000 Gent
info@evavzw.be - 09 329.68.51 - 0483.45.32.04
IBAN: BE53 5230 8011 0153 - BIC: TRIOBEBB - BTW: 0 472.264.096
Facebook Twitter Instagram Pinterest
  • fr
Site by WIENI
Hosting by
Stone.is