• Contact
  • Foodprofessionals
  • Nieuws
  • Activiteiten
  • Partnerships
  • Over ons
  • fr
  • nl
Word Supporter
  • Wat wij doen
  • Wat kan jij doen?
  • Waarom plantaardig
  • Onze recepten
  • Uit eten
Search Open menu

U bent hier

Home a Onze recepten a Voor starters

Voor starters

Salade César au chou frisé

Légumes au four avec du boulgour

Poireaux aux gnocchis

Prei met gnocchi

Pâtes au pesto rouge et aux artichauts

Brioche grillée aux figues et au yaourt

Briocheplaatje met vijgen en hangop - recept van Mounir Toub

Indomie met rode-uien compote

Indomie met rode-uien compote - recept van Harold Pereira & Mirjam Van Der Rijst

Sambal goreng au tofu et aux haricots peteh

Galette des rois

Royale frangipanetaart - recept van Alexia Cieters

Briocheplaatje met vijgen en hangop

Briocheplaatje met vijgen en hangop - recept van Mounir Toub

Royale frangipanetaart

Royale frangipanetaart - recept van Alexia Cieters
Deze pagina delen:
Heb je opmerkingen over deze pagina?Laat het weten
  • Become a supporter
  • Vrijwilliger worden
  • Support us
  • Starten
    • Veelgestelde vragen
    • Eenvoudige recepten
    • Workshops
    • Activiteiten
    • Privacy
  • Helpen
    • Word vrijwilliger
    • Geef jouw steun
    • Lokale groepen
  • Samenwerken
    • Producenten
    • Verdelers
  • Supporters
    • word supporter
    • Doe een gift
    • Veelgestelde vragen

EVA vzw

Steendam 84, 9000 Gent
info@evavzw.be - 09 329.68.51
IBAN: BE53 5230 8011 0153 - BIC: TRIOBEBB - BTW: BE0472264096
Facebook Twitter Instagram Pinterest
  • fr
Site by WIENI
Hosting by
Stone.is