Contact
Foodprofessionals
Nieuws
Activiteiten
Partnerships
Over ons
fr
nl
Word lid
Zoekterm
Wat wij doen
Wat kan jij doen?
Waarom plantaardig
Onze recepten
Uit eten
Search
Open menu
U bent hier
Home
a
Onze recepten
a
Voorgerecht
Voorgerecht
Gemarineerde tempeh-satés met zeewiersalade
Pita’s ‘maison’ et houmous aux tomates séchées
Pakora (Indiase beignets) van groenten en dip van kervel
Zelfgemaakte pitabroodjes en hummus met zongedroogde tomaat
Portobello avec potiron et amarante
Jeunes poireaux à la vinaigrette au safran et noisettes broyées
Pleurotes avec crème de céleri-rave, compote de canneberges et crumble de cacahuètes et de noisettes
Courgettelinten met granaatappel en walnoten
Gyoza's
Sushi de panais et crème au wasabi et à l'avocat
Deze pagina delen:
Heb je opmerkingen over deze pagina?
Laat het weten
Naam
*
E-mailadres
*
Jouw opmerkingen
*
Leave this field blank
Lid worden
Vrijwilliger worden
Support us
Order the magazine
Subscribe for the newsletter