• Contact
  • Foodprofessionals
  • Nieuws
  • Activiteiten
  • Partnerships
  • Over ons
  • fr
  • nl
Word lid
  • Wat wij doen
  • Wat kan jij doen?
  • Waarom plantaardig
  • Onze recepten
  • Uit eten
Search Open menu

U bent hier

Home a Onze recepten a Voorgerecht

Voorgerecht

Gemarineerde tempeh-satés met zeewiersalade

Pita’s ‘maison’ et houmous aux tomates séchées

Pakora (Indiase beignets) van groenten en dip van kervel

Zelfgemaakte pitabroodjes en hummus met zongedroogde tomaat

Portobello avec potiron et amarante

Jeunes poireaux à la vinaigrette au safran et noisettes broyées

Pleurotes avec crème de céleri-rave, compote de canneberges et crumble de cacahuètes et de noisettes

Courgettelinten met granaatappel en walnoten

Courgettelinten met granaatappel en walnoten

Gyoza's

Sushi de panais et crème au wasabi et à l'avocat

Deze pagina delen:
Heb je opmerkingen over deze pagina?Laat het weten
  • Lid worden
  • Vrijwilliger worden
  • Support us
  • Order the magazine
  • Starten
    • Veelgestelde vragen
    • Eenvoudige recepten
    • Workshops
    • Activiteiten
    • Privacy
  • Helpen
    • Word vrijwilliger
    • Geef jouw steun
    • Lokale groepen
  • Samenwerken
    • Producenten
    • Verdelers
  • Leden
    • word lid
    • Voordelen
    • EVA Magazine
    • Veelgestelde vragen

EVA vzw

Steendam 84, 9000 Gent
info@evavzw.be - 09 329.68.51 - 0483.45.32.04
IBAN: BE53 5230 8011 0153 - BIC: TRIOBEBB - BTW: BE0472264096
Facebook Twitter Instagram Pinterest
  • fr
Site by WIENI
Hosting by
Stone.is