wrapper

EVA maakt het plantaardig

EVA informeert en sensibiliseert het grote publiek over plantaardige voeding. Tegenwoordig kunnen we daarbij al gemakkelijker meegaan in de maatschappelijke trend. De vraag naar plantaardige producten stijgt enorm en die verbinden wij graag met de kant van de producenten.

... met de vork

Wij geloven dat we de wereld kunnen veranderen met de vork. Daarom focust EVA op het lekkerste deel van plantaardige voeding: het eten! Op de meeste van onze activiteiten kun je smullen, proeven, ontdekken en zelf koken. Maar je kunt ook altijd bij ons terecht voor informatie en een duwtje in de rug als je de overstap wilt maken.

“Maar ik ken EVA al.”

Het is iets dat we vaak horen op infostands: “ik volg EVA al”, “ik ken jullie al”... Maar wist je dat de ene EVA de andere niet is? Je hebt EVA vzw, die je misschien wel kent van Donderdag Veggiedag, maar daarnaast heb je tal van lokale EVA-groepen. Die groepen worden gedragen door vrijwilligers die zich inzetten om op om lokaal niveau de plantaardige boodschap te verspreiden en mensen samen te brengen door middel van evenementen in de buurt.

Wij zijn EVA Brugge

Wij zijn EVA Brugge, een lokale groep van EVA. Heb je zelf ideeën om Brugge plantaardiger te maken of wil je je schouders meezetten onder onze organisatie? We verwelkomen je graag!

Like ons op Facebook of stuur een mailtje naar brugge@evavzw.be!